COAST 7

(Blond) alc. 7%
Bier van hoge gisting met nagisting op de fles Ideale schenktemperatuur 4°-6°
Coast Blond

Bij de blonde variant zijn we erin geslaagd om veel ‘fraîcheur’ in het bier te krijgen. Lekkere fruitige toetsen van citrus en pompelmoes en een mooi evenwicht tussen bitter en zoet typeren de voortreffelijke smaak. De afdronk is zacht. Een mooie en volle schuimkraag maken het bier compleet. Een heerlijk, smaakvol aperitiefbier!
Bier met liefde gebrouwen drink je met verstandSfeer : drink een COAST 7 en denk aan vakantie, beachbars, watersporten en nightlife aan de kust.

Coast BlondImage

COAST BLOND

alc. 6%
Bier van hoge gisting met nagisting op de fles Ideale schenktemperatuur 4°-6°

Bij de blonde variant zijn we erin geslaagd om veel ‘fraîcheur’ in het bier te krijgen. Lekkere fruitige toetsen van citrus en pompelmoes, een mooi evenwicht tussen bitter en zoet en een licht hoppig accent typeren de voortreffelijke smaak. Een mooie en volle schuimkraag maken het bier compleet. Een heerlijk, licht en smaakvol aperitiefbier!
Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand


Sfeer : drink een COAST Blond en denk aan vakantie, beachbars, watersporten en nightlife aan de kust.


ZOEK WINKEL

COAST 8

(Dark) alc. 8%
Bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Ideale schenktemperatuur 6°-8°
Coast Blond

De donkere variant is een klassiek opgebouwde Belgian Dark Ale. Volmondig, zacht bier met toetsen van karamel en het gebrande van cacao. De bitterheid is subtiel aanwezig en zorgt voor een aangename smaakervaring. Een mooie, lichtbeige schuimkraag als afsluiter.
Degusteer en geniet!
Bier met liefde gebrouwen drink je met verstandSfeer: drink een COAST 8 en denk aan knetterend haardvuur, een warm ingerichte maritieme brasserie in goed gezelschap.

COAST Zero

(Blond) alc. 0,4%

Het eerste alcoholvrije Kustbier
(sinds 01/07/2023) -
koud schenken

Coast Blond

Heerlijke fris en fruitige dorstlesser. Citrustoetsen door toevoeging van Yuzu. Leuk zuurtje door granaatappelextract. De smaak van een lekker en toegankelijk bier zonder de alcohol.
Citra en Talus hop.Coast Blond
Image

COAST DARK

alc. 8%
Bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Ideale schenktemperatuur 6°-8°

De donkere variant is een klassiek opgebouwde Belgian Dark Ale. Heerlijke aroma’s van koffie en caramel geven een licht zoete smaak aan het bier. De bitterheid is subtiel aanwezig en zorgt voor een aangename smaakervaring. Een mooie, lichtbeige schuimkraag als afsluiter.
Degusteer en geniet!
Bier met liefde gebrouwen drink je met verstand


Sfeer: drink een COAST Dark en denk aan knetterend haardvuur, een warm ingerichte maritieme brasserie met veel hout in goed gezelschap en de avondaperitief in een gezellig hotel.

ZOEK WINKEL
Coast Blond
Image

COAST ZERO

alc. 0,4%

Het eerste alcoholvrije Kustbier!
Sinds 01/07/2023 - koud schenken

Heerlijke fris en fruitige dorstlesser. Citrustoetsen door toevoeging van Yuzu. Leuke zuurtje door granaatappelextract. De smaak van een lekker en toegankelijk bier zonder de alcohol.

Citra en Talus hop.ZOEK WINKEL