Belgische Kust = een en al beleving

NicolasNieuws

Paasvakantie

We gaan stilletjes aan richting Pasen en de Paasvakantie. De corona maatregelen gooien andermaal roet in het eten voor de (kust)horeca. Heel spijtig voor de horeca uitbaters, de bezoekers en lokale inwoners van de kustgemeenten. Ondanks de sluiting van de horeca horen we dat er heel wat vakantiewoningen – en appartementen verhuurd zijn. Ook de hotels geraken volzet.

Take away zal dus opnieuw de formule bij uitstek worden om gezellig in de vakantiewoning te genieten van al het lekkers die de lokale restaurants en bistro’s te bieden hebben. Ook de supermarkten, lokale voedingswinkels en traiteurs zullen de handen vol hebben.

Kust = beleving

Voor de rest is verblijven aan de Kust een en al beleving.
Flaneren op de zeedijk, shoppen in de winkelstraten, uitwaaien tijdens een stevige strandwandeling, genieten van uitgestippelde wandel – en fietsroutes en wegdromen bij een mooie zonsondergang.
De Belgische Kust heeft alles in huis om jullie een fantastisch verblijf of weekend te bezorgen.

Kust = lokale topproducten

De verkoop van lokale producten heeft sinds de crisis een serieuze boost gekregen . Aan de Kust is dat niet anders.
Ook onze eigen COAST Bieren worden vlot verkocht via de supermarkten en voedingswinkels in de verschillende Kustgemeenten. De COAST 7 (blond) en COAST 8 (dark) zijn meer dan de moeite waard om eens uit te proberen. Uitgebreid aperitieven doe je met onze COAST 7, rustig degusteren is eerder iets voor onze COAST 8.
De samenwerking tussen COAST, Jus de Mer en Betsy die resulteerde in het uitbrengen van de ‘Kustbierenbox‘ staat op scherp en we zijn volop bezig aan de bevoorrading van al onze verkooppunten.

Breeduyn Bredene

Luxe vakantiehuizen vinden jullie terug in het duinenresort ‘Breeduyn’. Op een boogscheut van het strand en de duinen geniet je van een heel mooi aangelegd park. Bij aankomst in de vakantiewoning staat een pakketje COAST Bieren op jullie te wachten (vanaf de Paasvakantie).
Info en reservatie -> Breeduyn

 

Nuttige links :

De Kust
Kustbieren