Met de wind in de zeilen…

NicolasNieuws

Samenwerking tussen Aquavit Nieuwpoort en COAST Bieren.

Aquavit is de naam van een zeiljacht dat in de Nieuwpoortse haven ligt. Eigenaar Chris Wyffels is de schipper.

Chris Wyffels, sinds jaar en dag een gepassioneerd zeiler, heeft zich tot missie gesteld om zeilen toegankelijker en bekender te maken bij de mensen die aan de Noordzeekust komen genieten en ontspannen. Daartoe biedt hij met de Aquavit, zijn sportieve zeilboot, verschillende zeilarrangementen aan voor zowel individuen als groepen. Belangrijk is om elke deelnemer/opvarende een uniek moment op zee, een bijzondere herinnering te laten beleven.

Wil je het zeilen leren kennen, een leuke familie uitstap plannen of een bedrijfsevent organiseren? Of ben je daarentegen een ervaren zeiler die regelmatig het ruime sop wil kiezen? In al deze gevallen kan de Aquavit, een kwalitatief zeiljacht, gegarandeerd iets voor je betekenen.

Beleven, genieten en de zee… daar draait het bij de Aquavit om.

Het zijn kernwoorden die hand in hand gaan met onze COAST Bieren.

Meer weten over de mogelijkheden, surf dan snel even naar de website van de Aquavit.

Om de samenwerking bekend te maken loopt momenteel een actie op Facebook. Deelnemers kunnen een zeiltocht winnen met hun bubbel en genieten van een heerlijk COAST aperitief aan boord (de actie loopt tot 15/05). De winnaars worden op zaterdag 5 juni 2021 verwacht in de jachthaven van Nieuwpoort, bij slecht weer wordt de zeiltocht verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021.
Schipper Chris zal de winnaars hartelijk verwelkomen en een eerste briefing geven. Als ervaren zeiler zorgt hij voor een aangename en vooral veilige tocht op zee. Hij laat de opvarenden kennis maken met de zeilsport en geeft de nodige instructies.
Na anderhalf uur zet de Aquavit opnieuw koers naar de jachthaven van Nieuwpoort, tijdens het binnenvaren wordt een COAST aperitief aangeboden. Dit zowel in de voormiddag als in de namiddag.

Surf snel naar onze Facebookpagina en neem deel!

Details

In de Aquavit is er plaats voor 8 personen aan boord, er zijn 6 slaapplaatsen. De top van de mast bevindt zich op een hoogte van 18,5 meter. De zeiljacht is 3,45 meter breed en heeft een diepgang van 2,20 meter. De totale lengte (LOA) bedraagt 10,98 meter.